Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε την πρώτη δόση της AstraZeneca

    Ημερομηνία:

    Χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είχε διαμηνύσει πριν από λίγες ημέρες ότι θα λάμβανε το συγκεκριμένο σκεύασμα.

    Στο νοσοκομείο του Λονδίνου St Thomas έγινε ο εμβολιασμός του επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

    Φλίγκος

    Λαμβάνοντας το συγκεκριμένο εμβόλιο, ο Μπόρις Τζόνσον εντάσσεται στην κατηγορία των 26 εκατομμυρίων ανθρώπων στη Βρετανία που έχουν λάβει την πρώτη δόση.

    Φεύγοντας από το εμβολιαστικό κέντρο, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν αισθάνθηκα τίποτα και ήταν πολύ καλά, γρήγορη διαδικασία, το συνιστώ».

    GLEARNET

    Ωστόσο, η Γηραιά Αλβιώνα θα έρθει αντιμέτωπη με ελλείψεις στις παραδόσεις των εμβολίων μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως άλλωστε έχει γίνει γνωστό από τις αρμόδιες αρχές.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, αυτήν την εβδομάδα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάνθηκε υπέρ της ασφάλειας του εμβολίου της AstraZeneca, με σειρά χωρών όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία να επανεκκινούν τις διαδικασίες χορήγησης.

    Ωστόσο, χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, η Δανία και η Φινλανδία κρατούν στάση αναμονής, χωρίς να προχωρούν στο «ξεπάγωμα» της απόφασης αναστολής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δριμεία επίθεση από την Ντόχα: Ο Αλ Θάνι καλεί τη διεθνή κοινότητα να πάψει τα «δύο μέτρα και σταθμά»

    Έντονες διπλωματικές αναταράξεις προκαλεί η δήλωση του πρωθυπουργού του...

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει και τον χρηματοπιστωτικό τομέα: 83% των ευρωπαϊκών τραπεζών ήδη τη χρησιμοποιούν

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μετασχηματίζει πλήθος οικονομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοπιστωτικού τομέα,...

    “Μάγεψε” η 91η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – φωτό

    Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας γιόρτασε τα 91 της χρόνια...

    Μπαλαρίνες από τον Ολυμπο, μα τον… Ζeus της Αννας-Μαρίας

    Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο Παύλος ντε Γκρες -αυτή τη φορά μόνος-,...