«Δίνω 300 ευρώ για να έρθεις σπίτι μου»

    Ημερομηνία:

    Η Ναταλία Γερμανού, δίχως αμφιβολία, είναι από τις πιο δραστήριες παρουσιάστριες στα social media, και με κάθε ευκαιρία ανοίγει συζήτηση με τους followers της.

    Προσπαθεί και απαντά στα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων, όχι μόνο όταν αυτά είναι θετικά, αλλά κυρίως όταν αυτά είναι αρνητικά, χρησιμοποιώντας πάντα και το χιούμορ της.
    Κάτι τέτοιο συνέβη και σε ένα από τα τελευταία μηνύματα που έλαβε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

    Η παρουσιάστρια δέχτηκε το πρωί της Τρίτης μία… απίστευτη πρόταση από διαδικτυακό της φίλο.

    «Καλησπέρα. Το Σάββατο έχω τα γενέθλιά μου και θα ήθελα να έρθεις σπίτι μου, να μας χορέψεις και να μας ανεβάσεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις με αυτό το φοβερό σου κορμί. Δέχεσαι; Για 3 ώρες, δίνω 300 ευρώ» ήταν το μήνυμα του follower.

    Η Ναταλία Γερμανού δεν έχασε την ευκαιρία, το δημοσιοποίησε, και σχολίασε με το μοναδικό της χιούμορ: «Καλημέρα. Ναι, σε εμένα το έστειλαν. Υπάρχει ελπίδα».

    «Δίνω 300 ευρώ για να έρθεις σπίτι μου»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΙΕΛΚΑ για σούπερ μάρκετ: Φτηνότερα απορρυπαντικά, ακριβότερα τα κρέατα – Τι άλλαξε τον Ιούνιο

    Μικρή υποχώρηση κατά 0,35% κατέγραψαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ τον Ιούνιο...

    Στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φ. Ζαΐμης

    Στις Βρυξέλλες, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου...

    Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων ζητούν παράσταση κατηγορίας κατά Τριαντόπουλου

    Οι πρώτες δηλώσεις παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας από συγγενείς θυμάτων...

    Τηλεοπτική σειρά του MEGA είχε «προβλέψει» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Η καυστική ατάκα της Λίτσας Μπακλάφα στους "Συμπέθερους απ’...