Ανεβαίνει το ποσοστό θετικότητας στα rapid test της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Οι «ουρές» που σχηματίζονται σε καθημερινή βάση στα σημεία που διεξάγονται αυτού του είδους τα τεστ, έχουν γίνει ρουτίνα, αλλά αυτό που προβληματίζει τις υγειονομικές αρχές, είναι ότι υπάρχει μία σημαντική αύξηση στα ποσοστά θετικότητας από τα αποτελέσματα που δίνουν.

    Πλέον ένα στα 25 τεστ, πάντα με βάση τα αποτελέσματα, είναι θετικό, κάτι που δεν ίσχυε το περασμένο διάστημα όταν τα 100 τεστ, ήταν ζήτημα αν υπήρχε ένα κρούσμα.

    Το γεγονός αυτό σχετίζεται φυσικά με το ότι τα τεστ έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι αρκετός κόσμος που καταφεύγει σε αυτά πλέον για να δει αν είναι θετικός.

    Όμως είναι δεδομένο ότι τα ποσοστά θετικότητας στα τεστ που γίνονται έχουν αυξηθεί και ειδικότερα στην Πάτρα, έχουν μια ανοδική τάση. Και αυτό είναι ένα ακόμα ανησυχητικό σημάδι για την διασπορά που υπάρχει σε αυτό το τρίτο κύμα του ιού στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...