Διαδοχικές συναντήσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ και με στελέχη της Τράπεζας EUROBANK

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας, συναντήθηκε την Δευτέρα 22/3/21 με μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς https://www.ioas.gr/. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Βασιλική Δανέλλη -Μυλωνά Πρόεδρος ΔΣ, Ευάγγελος Μακρής, Τμήμα Ερευνών Σχολικής Συμπεριφοράς και Αφροδίτη Γκαμπούρη, Συνεργάτιδα ΙΟΑΣ. Αντικείμενο της συνάντησης η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με το εν λόγω Ινστιτούτο. Αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και τέθηκαν οι βάσεις για επικείμενη συνεργασία.

    GYMALL

    Στη συνέχεια στις 24/3/21 ο Πρύτανης Καθηγητής Χ. Μπούρας συναντήθηκε με στελέχη της Τράπεζας EUROBANK. Στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Π. Δημόπουλος και ο αν. Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Φοιτητικής Μέριμνας Χ. Ροδόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης η ανάπτυξη συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών με τη συγκεκριμένη Τράπεζα, ενώ συζητήθηκε και η πιθανότητα ίδρυσης υποκαταστήματος εντός της Πανεπιστημιούπολης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το λιγότερο δημοφιλές ζώδιο

    Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: “Χτύπησαν” ΑΤΜ στην Οβρυά – Στον “Αράπη”

    Συναγερμός αυτη την ώρα στην ΕΛ.ΑΣ. Τρία άτομα που...

    S1: Το ανθρωποειδές ρομπότ που μαγειρεύει και καθαρίζει «πιο γρήγορα από τον άνθρωπο»

    Μια κινεζική εταιρεία μόλις παρουσίασε ένα νέο ρομπότ τεχνητής...

    Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Φιλιππίνες

    Κοινές διακοπές φαίνεται πως κάνουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η γνωστή...