Στις 31/3/21 Διαδικτυακό Σεμινάριο από την Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: « Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και την εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ»

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Την Τετάρτη, 31 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υποστηρικτική Τεχνολογία στην καθημερινότητα και την εκπαιδευτική ζωή των ΑμεΑ». Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα με προσωπικό ή ερευνητικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη θεματολογία και σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο για το πως μπορεί να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των ΑμεΑ μέσω της τεχνολογίας. Γενικότερα το Σεμινάριο απευθύνεται προς οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Θα υπάρχει διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Πληροφορίες και οδηγίες σύνδεσης θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
    https://socialwelfare.upatras.gr/diadiktyako-seminario-31-martioy-ypostiriktiki-technologia-stin-kathimerinotita-kai-stin-ekpaideytiki-zoi-ton-amea/?fbclid=IwAR0tmazELc6idYrU3X2M0adoThvhXH8V7R-qIqGZhu24rMPUHcm4tzB03xA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της – Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

    Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε...

    ΠΑΤΡΑ: Μπόχα δίπλα από στάση λεωφορείου – ΦΩΤΟ

    Σε αυτή την πόλη που ζούμε η κάθε περιοχή,...

    Θανάσης Βέγγος: Ο πιο καλός μας άνθρωπος «έφυγε» σαν σήμερα από τη ζωή

    «Έπρεπε να γεράσω αγόρι μου για να μάθω τι...

    TΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ (Γνώμη): Μεγάλη Παρασκευή στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών

    «Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με...