Φλόριντα: Χειροπέδες σε ασυγκράτητο ζευγάρι για ερωτικές περιπτύξεις σε πάρκο μέρα μεσημέρι

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες πέρασε αστυνομικός σε ένα ζευγάρι που εθεάθη να κάνει σεξ μέρα μεσημέρι σε πάρκο της Φλόριντα. Μάλιστα, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η αστυνομική αναφορά που θυμίζει λεπτομερή περιγραφή ερωτικού μυθιστορήματος.

    Ο Γκραντ Μούλντερ, 48 ετών και η Λόρεν Μπαχ, 41 ετών, εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις γύρω στις 14.00 στο πάρκο Λάργκο Σέντραλ Παρκ στην Τάμπα Μπέι, ενώ το σημείο όπου βρίσκονταν ήταν φανερό προς τον δρόμο υψηλής κυκλοφορίας με πεζούς, οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών να γίνονται θεατές της σεξουαλικής… δράσης του ζευγαριού, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

    Φλίγκος

    “Ήταν ξαπλωμένη πίσω με τα πόδια της ορθάνοιχτα εκθέτοντας τα γεννητικά της όργανα όπως ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενος της έκανε στοματικό έρωτα” έγραψε ο αξιωματικός Λόρενς Τρίνκα στην αναφορά του. Μάλιστα, αντί του “στοματικού έρωτα”, ο αστυνομικός χρησιμοποίησε τον όρο “cunnilingus” τον οποίο έσπευσε να επεξηγήσει: “cunnilingus” είναι γνωστό ως η ένωση του στόματος με τα γυναικεία γεννητικά όργανα”, έγραψε περιγράφοντας με… μυθιστορηματικό ύφος τη σεξουαλική πράξη των συλληφθέντων.

    Σύμφωνα επίσης με την αναφορά υπήρχε ένδειξη αλκοόλ στα δύο πιτσουνάκια, που και οι δύο έχουν ποινικό μητρώο. Ο Μούλντερ κατηγορείται για πρόστυχη και άσεμνη συμπεριφορά, ενώ η Μπαχ αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης γεννητικών οργάνων. Η Μπαχ κατέβαλε την εγγύηση των 150 δολαρίων και βγήκε από τη φυλακή την Κυριακή, ενώ ο Μούλντερ κατέθεσε άρνηση πράξης και βρέθηκε ένοχος από δικαστή που του επέβαλε πρόστιμο 600 δολαρίων. Η Μπαχ έχει συλληφθεί στο παρελθόν για διάρρηξη, κλοπή, εισβολή σε ξένη περιουσία και κατοχή ανοιχτού εμπορευματοκιβωτίου.

    GLEARNET

    Το μητρώο του Μούλντερ περιλαμβάνει καταδίκες για βαριά επίθεση, κλοπή, ξυλοδαρμό και διαταραχή λόγω μέθης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...