Τζανάκης: Θα έχουμε ένα πιο ελεύθερο Πάσχα φέτος – Πότε θα μπει σε ύφεση το πανδημικό κύμα

    Ημερομηνία:

    Παγιώνονται οι τάσεις σταθεροποίησης της πανδημίας του κορονοϊού στις 8 περιφερειακές ενότητες της Αττικής, όπως αποκαλύπτει η έκθεση του εργαστηρίου επιδημιολογικής ανάλυσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή πνευμονολογίας, Νίκο Τζανάκη.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα, η σταδιακή αποκλιμάκωση στα κρούσματα αναμένεται να αρχίσει μετά τις 3 – 4 Απριλίου, ενώ η αποκλιμάκωση στις νοσηλείες και τους διασωληνωμένους θα αρχίσει από τις 15 Απριλίου και μετά.

    Φλίγκος

    “Κάτι που σημαίνει ότι το Πάσχα του 2021, θα είναι ένα πιο ελεύθερο Πάσχα, συγκριτικά με το Πάσχα του 2020 και με τις μετακινήσεις στα χωριά και στα εξοχικά μας. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι φέτος θα περάσουμε ένα καλό Πάσχα. Και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τις 20 Απριλίου το πανδημικό κύμα θα μπει σε ύφεση”, τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλάβρυτα: Kονδύλια σε δρόμους

    Πίστωση 20.000 ευρώ, από τον Προϋπολογισμό του 2025 αποφάσισε να...

    Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

    Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 11:00 υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο...

    Αγωγή 15 δισ. δολαρίων από τον Donald Trump κατά των New York Times

    Αγωγή ύψους 15 δισ. δολαρίων σε βάρος των New...

    Το Λουξεμβούργο αναγνωρίζει το κράτος της Παλαιστίνης

    Το Λουξεμβούργο σκοπεύει να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης, όπως ανακοίνωσαν ο...