Βαγγέλης Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό μπάσκετ»

    Ημερομηνία:

    Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Προμηθέα με τον Άρη ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο.

    Ο Πατρινός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων, «δήλωσα πως δεν θέλω να είμαι μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου. Θεωρώ πως δεν γίνεται να υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος σε αυτή την διοίκηση, δεν θέλω να κάνω χρήση των 220 σωματείων που είναι στο πλευρό μας. Σέβομαι απόλυτα όμως την απόφαση του δικαστηρίου.

    Πρέπει η υπάρχουσα διοίκηση να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν μπορεί να μην το κάνει, αν δεν μπορεί να το κάνει εκπίπτει άμεσα. Έστω κι αν προσπαθούν να καθυστερήσει η διαδικασία, οι εκλογές θα γίνουν. Μέλημά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να είμαστε μαζί μια ομάδα για την επόμενη μέρα, ακόμη και με τους άλλους υποψηφίους.

    Όποιος εθελοντικά θέλει να προσφέρει για το καλό του μπάσκετ, θα τον έχω μαζί μου. Είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η σημερινή κι  η αυριανή που θα αρχίσει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Ελπίζω να κλείσουμε όλοι αυτή τη μαύρη πόρτα για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με μια νόμιμη εκλογική διαδικασία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ: Φεύγουν στέγαστρα σε πλατείες, μπαίνει τάξη σε ομπρέλες

    του Αχιλλέα Ροδίτη Στην τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο της...

    ΑΙΓΥΠΤΟΚΑΣΤΡΟ: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας «δείχνει» τον Δήμο

    Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αχαϊκή Πολιτεία» με...

    Δεν είναι καλά η Μαρινέλλα. Δεν μπορούμε να τη δούμε, γιατί…

    Ο γνωστός τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής δήλωσε ότι μαθαίνει νέα...

    Μύτικας: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης -Στις 8 Σεπτεμβρίου η τελετή έναρξης

    Η τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ελεύθερης Κατάδυσης Βάθους...