ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ – ΣΗΜΕΡΑ: Παρατηρείται αύξηση ενεργών κρουσμάτων κοντά στο 50%

    Ημερομηνία:

    Ισχυρή σύσταση για πιστή τήρηση των μέτρων απηύθυνε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στην σημερινή ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα μας, στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάστατη που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

     

    Οπως είπε, σήμερα υπάρχουν 1.062 ενεργά κρούσματα το 81,26% των οποίων είναι συμπτωματικά , ενώ από την ιχνηλάτηση έχουν εντοπιστεί 2.124 στενές επαφές το 38% των οποίων παρουσιάζει συμπτώματα.

     

    GLEARNET

    Στην Αχαΐα έχουν εντοπιστεί συνολικά 1.889 ενεργά και πιθανά κρούσματα, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, τη στιγμή που παρατηρούνται εξαιρετικές δυσκολίες στη διάθεση κλινών ΜΕΘ COVID.

     

    Φλίγκος

    “Από την ημέρα που η Αχαΐα μπήκε σε βαθύ κόκκινο μέχρι σήμερα τα ενεργά κρούσματα αντί να μειώνονται, ανεβαίνουν με αύξηση 46,89%. Ενδεικτικα αναφέρουμε ότι στις 19 Ιανουαρίου ο Νομός είχε 113 ενεργά κρούσματα ενώ σήμερα έχει 1.062”, δήλωσε χαρακτηριστικά και απηύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση για πιστή εφαρμογή των μέτρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Ant1 για τον Γιώργο Παυλάκη! Τι λένε Πατρινοί συνάδελφοί του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.antenna.gr/watch/1912722/i-oikogeneia-toy-ant1-thrinei-ton-thanato-toy-eikonolipti-giorgoy-paylaki

    Πάτρα: Το 6ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, 24-28/9 στην Achaia Clauss

    Τo μοναδικό γερμανόφωνο Φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει από τις...

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Συνήθως οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος

    Από προσωπική εμπειρία του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε ότι οι μεγάλες...