Χριστίνα Μπόμπα: Η εξωσωματική για να μείνει έγκυος και η αναμονή των διδύμων

    Ημερομηνία:

    Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και μάλιστα περιμένουν, όπως έχουν αποκαλύψει δίδυμα κοριτσάκια. Η Χριστίνα Μπόμπα θα μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Στο τρέιλερ μάλιστα μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι στη σύλληψη, καθώς ήθελαν για αρκετό διάστημα να γίνουν γονείς.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Όπως εξομολογήθηκε τελικά έκανε εξωσωματική προκειμένου να μείνει έγκυος. «Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» περιέγραψε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αδέσποτα στην οδό Αμερικής

    Νέα καταγγελία για αδέσποτα σκυλιά, αυτή τη φορά από...

    ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση

    Ανοίγει σήμερα Δευτέρα 12 Μαίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

    ΑΧΑΪΑ: Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης Φάμελλου

    Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στην Αχαΐα ...

    Φούσκωμα: Ένας γαστρεντερολόγος αποκαλύπτει 4 πράγματα που το προκαλούν

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%ba%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba-2/