ΠΑΤΡΑ: Στις 9 οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα για τα μαγαζιά

    Ημερομηνία:

    Οι έμποροι της Πάτρας σήμερα θα ανοίξουν συμβολικά τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως άλλωστε είχαν αποφασίσει, ενώ θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε συνάντηση που θα έχουν οι πρόεδροι και των πέντε εμπορικών συλλόγων της Αχαΐας υπό τον συντονισμό της Ομοσπονδίας τους. «Το πρωί ανοίγουμε συμβολικά τα καταστήματά μας με κορδέλες και χωρίς προσωπικό, ενώ θα λάβουμε αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βαγενάς.

    Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης

    Πρόσθετο μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις που δεν θα ανοίξουν σήμερα Δευτέρα στις
    επιδημιολογικά επιβαρυμμένες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη) θα ανακοινώσουν στις 9 σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ζητώντας του να ενημερώσει και τους προέδρους Πάτρας και Κοζάνης, όπως κι έγινε), διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τις επιχειρήσεις, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι πάνω απ’ όλα προέχει η δημόσια υγεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυψέλη: Μητέρα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 25χρονης ΑμεΑ κόρης της

    Μια σοβαρή καταγγελία έκανε η μητέρα μιας 25χρονης ΑμεΑ στην Κυψέλη, για σεξουαλική...

    Ζάκυνθος: Eκτοξεύεται στις αναζητήσεις για διακοπές

    Οι ταξιδιωτικές αναζητήσεις για το καλοκαίρι του 2026 έχουν ήδη...

    Πάτρα: Η ποδαράτη παρέλαση από ψηλά

    Η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2026 ξεδιπλώθηκε σε όλο της...

    Πάτρα: Αλλαγή χώρου φιλοξενίας της εκδήλωσης για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας στον “Κόκκινο Μύλο”

    Από την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας γίνεται...