Κορονοϊός – Παγώνη: οι μετακινήσεις ίσως επιβαρύνουν την κατάσταση

    Ημερομηνία:

    Βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο και χρειάζεται ψυχραιμία για να τον αντιμετωπίσουμε, τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

    Σχολιάζοντας την απαγόρευση ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, τόνισε ότι τουλάχιστον από την Τετάρτη οι έμποροι έπρεπει να είχαν ενημερωθεί σχετικά. “Δεν έγινε αυτό και ήταν μεγάλο λάθος. Έχουν δίκιο οι καταστηματάρχες” σημείωσε η κα Παγώνη.

    GLEARNET

    Πρόσθεσε δε ότι όταν είχαν ανοίγει τα καταστήματα, τα μικρά, παραμονές των εορτών, δεν υπήρχαν προβλήματα. “Η Επιτροπή θα τα δει, αυτήν την εβδομάδα, τα πράγμα λίγο διαφορετικά” τόνισε.

    Φλίγκος

    Ωστόσο, σημείωσε ότι οι μετακινήσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα, για να βγει ο κόσμος να πάει στα καταστήματα, ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα. “Ίσως αυτό να σκέφτηκε και η επιτροπή” είπε.

    Όσον αφορά στο Πάσχα, η κα Παγώνη τόνισε ότι δεν θα είμαστε όπως πέρυσι, κλεισμένοι σε ένα σπίτι. “Θα είμαστε με μάσκες και αποστάσεις” τόνισε και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως επιτραπούν οι γιορτές στο χωριό, εάν έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί και εάν οι συνθήκες και τα νούμερα το επιτρέψουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...