Πηγαίνουν στα φαρμακεία και ζητούν να αλλάξουν εμβόλιο γιατί δεν θέλουν το AstraZeneca!

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία έχουν προκαλέσει η ανακοινώσεις για προβλήματα με θρομβώσεις που παρουσιάστηκαν μετα το εμβόλιο της AstraZeneca- έστω και αν τα νούμερα είναι ελάχιστα σε σχέση με τον αριθμό των εμβολίων- και πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αλλάξουν το εμβόλιό τους αλλάζοντας και την ημέρα εμβολιασμού.

    Η υπόθεση πήρε τέτοιες διαστάσεις που πλέον ο Φαρμακευτικός Σύλλογος αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι δεν μπορούν οι πολίτες να αλλάξουν εμβόλιο και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να προσέρχονται στα φαρμακεία.

    H πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID-19 δεν δίνει τη δυνατότητα αλλαγής εμβολίου, διευκρινίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και καλεί τους πολίτες να μην προσέρχονται στα φαρμακεία για την αντικατάσταση του εμβολίου.

    “Επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο πολλοί πολίτες να προσέρχονται στα φαρμακεία μετά τον προγραμματισμό τους για εμβολιασμό για να αντικαταστήσουν το εμβόλιο το οποίο έχει επιλεγεί από το σύστημα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος διευκρινίζει ότι η πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID -19 δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΦΣ.

    Επομένως και προστίθεται πως για επιδημιολογικούς λόγους και για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και συγχρωτισμού παρακαλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στα φαρμακεία για την αντικατάσταση του εμβολίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Θάνος Δούρος στο «Smart City Expo World Congress 2025»: Η αποδοχή της τεχνολογίας  ως μοχλός ανάπτυξης ενός σύγχρονου Δήμου

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης σπιράλ, κ. Θάνος Δούρος,...

    Τριήμερο έρευνας και καινοτομίας στο Βερολίνο: Ο Ελληνας φιναλίστ και το ΕΑΠ – φωτό

    ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 100 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ 60...

    «Εκ του Πατρός Γεννηθέντα»! Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου – Κινηματοθέατρο Πάνθεον Πάτρα!

    Μία Κωμωδία για τις Ανθρώπινες Σχέσεις και τη Δύναμη...

    Σε νέα δίκη οι δολοφόνοι του Μένη Κουμανταρέα 11 χρόνια μετά – Υπάρχουν ελαφρυντικά;

    Μνήμες από την άγρια δολοφονία του σπουδαίου λογοτέχνη Μένη Κουμανταρέα μέσα...