Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας στον ΑΝΤ1: η Ιωάννα είναι εξοργισμένη

    Ημερομηνία:

    Ζητώντας “συγγνώμη” και δηλώνοντας μεταμέλεια για τις πράξεις της εμφανίστηκε στην απολογία της η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, 11 μήνες πριν.

    Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έκανε λόγο για ένα καλογραμμένο κείμενο από άλλους, που πήγε να το πει. “Δεν πείθει κανέναν η απολογία της”, τόνισε.

    “Στις σοβαρές ερωτήσεις που έκανε η ανακρίτρια δεν πήρε καμία απάντηση, όπως από πού πήρε το βιτριόλι. Από τη στιγμή που δεν έδωσε αυτήν την απάντηση, προφανώς υπάρχει συνεργός. Διαφορετικά θα έλεγε ότι το πήρε πχ από το ίντερνετ” πρόσθεσε ο δικηγόρος.

    “Επίσης, αυτό που περίμενε η Ιωάννα και την έχει εξοργίσει, ήταν η απάντηση για το λόγο της επίθεσης. Δεν είναι απάντηση “για κάποιο προσωπικό θέμα που είχαμε”” δήλωσε ο κ. Λύτρας.

    Τόνισε δε ότι η ομολογία της κατηγορούμενης έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πράξεις της. “Στόχος της κατηγορούμενης είναι να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας” σημείωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To μήνυμα του Νίκου Σύφαντου για τις εσωκομματικές της ΝΔ

    Η πολιτική και η κομματική πορεία ασκείται εφαρμοζμένα και...

    ΕΡΕΥΝΑ: Στην Πάτρα ο πιο φθηνός εσπρέσο της χώρας – δείτε τιμές σε άλλες πόλεις

    Το Pricefox, η πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών αυτοκινήτου, επιστρέφει και...

    Το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στον Αρκτικό Κύκλο

    Η νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία Snøhetta, σχεδίασε ένα φαντασμαγορικό ξενοδοχείο...