Radiohead σε νέα σετ εβδομαδιαίων συναυλιών

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Σχεδόν ένα χρόνο από την ημέρα που οι Radiohead ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν μια σειρά από παλαιότερες συναυλίες που φυλάνε στο θησαυροφυλάκιο τους, το συγκρότημα ανακοίνωσε ένα δεύτερο σετ, το οποίο θα συνεχιστεί για τις επόμενες επτά εβδομάδες.

    Κάθε συναυλία θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι των Radiohead στο YouTube τις Παρασκευές στις 8 μ.μ. BST (5 μ.μ. ET, 2 μ.μ. PT) για επτά εβδομάδες , με αφετηρία την Παρασκευή 9 Απριλίου.

    GYMALL

    Το πρώτο από τα νέα επεισόδια θα είναι μια «σπάνια εμφάνισή του από τις 16 Ιανουαρίου του 2008 στο 93ft East του Λονδίνου», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η εκπομπή της 16ης Ιανουαρίου 2008 είχε αρχικά την πρόθεση να είναι μια παράσταση In-Store στο Rough Trade East του Λονδίνου για να σηματοδοτήσει τη συμβατική κυκλοφορία του άλμπουμ «In Rainbows», κάτι που δεν πήγε καλά γιατί ορδές θαυμαστών και ο απόηχος των μέσων ενημέρωσης, τράβηξαν την προσοχή των τοπικών αρχών. Ολόκληρη η παραγωγή έπρεπε να καταρρεύσει και να βρεθεί ένας χώρος αντικατάστασης αμέσως. Το σόου τελικά έγινε στο 93ft East, ένα κλαμπ χωρητικότητας μερικών εκατοντάδων ατόμων που ήταν ευτυχώς διαθέσιμο εκείνη τη νύχτα. Το αποτέλεσμα ήταν μια μοναδικά ηλεκτρική και οικεία παράσταση των Radiohead, η οποία δεν είχε παρατηρηθεί από τότε – μέχρι τώρα».

    Αν και το συγκρότημα δεν το παραδέχτηκε, στόχος του είναι σαφώς να παρασύρει τους θαυμαστές του μέχρι να επιστρέψουν οι συναυλίες. Πιο συγκεκριμένα, η μπαντα έγραψε πέρυσι ότι  «Θα δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα έως ότου χαλαρώσουν είτε οι περιορισμοί που απορρέουν από την τρέχουσα κατάσταση, είτε θα εξαντληθούν οι εμφανίσεις. Ποιο θα έρθει πρώτα; Κανείς δεν ξέρει.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε σήμερα, Μ. Τρίτη, ιδρύματα της Πάτρας

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με την Αντιδήμαρχο Υγείας...

    ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη του Νίκου Κακλαμανάκη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών

    Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση την Παρασκευή 26...

    ΠΑΤΡΑ: Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για απειλή

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...

    Περιφέρεια: “Διαρκείς οι προσπάθειες για μία κοινωνία ισότητας και εξάλειψης των διακρίσεων”

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε...