Επική ατάκα στο Survivor από τον Τριαντάφυλλο

    Ημερομηνία:

    Σε μια νέα έντονη διαμάχη ήρθαν στο Survivor της Τετάρτης ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κόρομι. Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός του τραγουδιστή και η συμμετοχή ή μη στο επερχόμενο αγώνισμα επάθλου.

    Ειδικότερα, ο Γιώργος Κόρομι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ειρωνικός προς τον πρώην συμπαίκτη του αποκαλώντας τον ευθέως «μοντέρνο, εθνικό Καραγκιόζη».

    «Ο Κόρο με το που ξυπνάει, τα’ χει με τον Τριαντάφυλλο! Που είναι ο Τριαντάφυλλος, τι κάνεις ο Τριαντάφυλλος, κάτσε να του πω του Τριαντάφυλλου, να του κάνω αυτό κι εκείνο» τόνισε, με νόημα, ο τραγουδιστής στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μικρός πρέπει να είχε πολλές αφίσες στο δωμάτιο του από μένα! Του το δίνω αυτό όμως και πρέπει να έχει στεναχωρεθεί τώρα με τις ανοησίες που έχει κάνει προς το πρόσωπο μου. Κάπως έτσι πρέπει να είναι… Κρατάει τις κακίες του αλλά, όταν δεν υπάρχει κάτι, έρχεται και δίνει. Χτυπάει τα καρφιά, χτυπάει πισώπλατα».

    «Πρέπει να έχει ακόμα σίγουρα, τώρα είναι 33 χρονών, καμιά αφίσα μου στο δωμάτιο του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δεν έλαβε χρηματοδότηση το τρένο από Ρίο μέχρι νέο λιμάνι

    Παρότι η Ελλάδα πέτυχε την πλήρη απορρόφηση των διαθέσιμων ευρωπαϊκών...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Η αδιαφορία που πληρώνουμε όλοι

    Του Θέμη Μπάκα Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια ανησυχητική αποδυνάμωση...

    Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τρώει ντομάτα στην παραλία φορώντας το μαγιό της κι αποκαλύπτει τι σημαίνει καλοκαίρι

    Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αποκαλύπτει στους θαυμαστές της,...

    AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Μαθήτρια κατηγορείται πώς… ασέλγησε με «βοήθημα» σε βάρος μικρότερης κοπέλας!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή Και μόνο στο άκουσμα της είδησης προκαλείται...