Επίθεση Ερντογάν στους «ανίκανους Ευρωπαίους» πολιτικούς

    Ημερομηνία:

    Τον μανδύα του υπερασπιστή του Ισλάμ για ακόμη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος, απαντώντας με τον τρόπο του για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα μετά την προσβολή προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά και τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» που του απέδωσε ο Μάριο Ντράγκι.

    Μιλώντας σε συνάντηση με γυναίκες και στελέχη μιας τουρκικής ΜΚΟ που έχουν δημιουργήσει Τούρκοι που ζουν εκτός χώρας, ο Ταγίπ Ερντογάν στηλίτευσε την άνοδο του πολιτισμικού ρατσισμού κατά των Τούρκων και των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

    Φλίγκος

    «Οι πολιτικοί που είναι αποτυχημένοι στην εξωτερική πολιτική και στριμωγμένοι στο εσωτερικό των κρατών τους προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητά τους επιτιθέμενοι στους μουσουλμάνους και σε εμένα. Η ισλαμοφοβία έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία των Δυτικών για να κρύψουν την αποτυχία τους » δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε «εισάγοντας διαφορετικά μοντέλα για το Ισλάμ υπό διαφορετικούς τίτλους είναι μια αρνητική προοπτική», στηλιτεύοντας με τον τρόπο του νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να περάσει η γαλλική κυβέρνηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: Οδηγός με 6 ερωτήσεις και απαντήσεις

    Νέο ετήσιο επίδομα ύψους 250 ευρώ θα χορηγηθεί φέτος έως τις...

    KYBΕΡΝΗΣΗ: Ψηφιακή κάρτα θα «χτυπούν» οι δημόσιοι υπάλληλοι από το 2026 για να ελεγχθούν κοπάνες και υπερωρίες

    Στη λογική της ενίσχυσης της αποδοτικότητας και της λογοδοσίας...

    Διανομέας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

    Διανομέας έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε...

    Οι γυναίκες τελικά προτιμούν νεότερους άντρες;

    Οι περισσότερες κοινωνικές συμβάσεις, αλλά και τα στατιστικά στοιχεία...