ΠΑΤΡΑ – ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αχαΐα έφερε αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Ιδιαίτερα στην Πάτρα από σήμερα το πρωί, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως επανήλθαμε στις παλιές… κακές εποχές όπου το μποτιλιάρισμα και το διπλοπαρκάρισμα είναι κομμάτι της καθημερινότητας των οδηγών.

    Γι αυτό, οι αστυνομικοί της τοπικής ΕΛΑΣ από το πρωί πραγματοποιούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του covid-19, αλλά και αρκετοί τροχονόμοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

    Πεζοί αστυνομικοί, αλλά και υπηρεσιακά οχήματα περιπολούν κατά κύριο λόγο στο κέντρο της Πάτρας και την ευρύτερη περιφέρεια, όπου λειτουργούν καταστήματα. Στόχος των ελέγχων είναι κυρίως, η αποφυγή φαινομένων συνωστισμού εντός και εκτός αυτών. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει συμμόρφωση, θα επιβάλλονται τα σχετικά πρόστιμα. «Θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από την ΚΥΑ», ανάφερε.

     

    ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Αυτά έγιναν στο κέντρο σήμερα, πρώτη μέρα με ανοιχτά καταστήματα

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στις 19 Ιουνίου οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Κρεοπωλών

    Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Λιανοπωλητών Κρεοπωλών Πατρών & Προαστείων Ν....

    Η παράσταση χορού “Αμφί” στο θέατρο Λιθογραφείον στις 31-5

    Το Θέατρο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος 172β, στην Πάτρα θα παρουσιάσει,...

    2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Διδακτική επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Βενετίας

    Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 58 μαθητές και μαθήτριες...

    ΠΑΤΡΑ: Καθάρισαν την Πλαζ – ΦΩΤΟ

    Με μεγάλη συμμετοχή μελών από τα τρία ΚΑΠΗ του...