Φλόριντα: Σκότωσε τον δίχρονο γιο της συντρόφου του επειδή ούρησε στον καναπέ

    Ημερομηνία:

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άνδρας από τη Φλόριντα χτύπησε θανάσιμα τον δίχρονο γιο της φίλης του, αφού το παιδί ούρησε στον καναπέ.

    Ο Alegray Jones, 30 ετών, κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί στο διαμέρισμά τους στο Lakeland, ενώ η μητέρα του άτυχου αγοριού εργαζόταν αναφέρει η εφημερίδα The Ledger, επικαλούμενη την αστυνομία.

    Ο Τζόουνς κάλεσε τη φίλη του στη δουλειά της και την ενημέρωσε ότι το παιδί δεν ανταποκρινόταν. Η μητέρα έσπευσε στο σπίτι και κάλεσε το 911. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Υγείας του Λάκλαντ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Ο Τζόουνς φέρεται να παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι χτύπησε, πέταξε και συμπίεσε το παιδί μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του, ανέφεραν οι αρχές. Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε ότι το αγόρι πέθανε από αμβλύ τραύμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...

    Κινούμαι Ηλεκτρικά: Πότε η επιδότηση μπορεί να φτάσει έως €4.500 – Ποια κριτήρια θα ισχύσουν

    Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά στην επανεκκίνηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με...

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....