Πέτρος Φιλιππίδης: Συνθήματα και τρικάκια του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του ηθοποιού

    Ημερομηνία:

    «Παρέμβαση» στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε ο Ρουβίκωνας γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και πετώντας τρικάκια, το βράδυ του Σαββάτου.

    Η αναρχική συλλογικότητα αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του ελληνικού Me Too

    Φλίγκος
    GLEARNET

    και ενώ το φως της δημοσιότητας έβλεπαν «μεγαλύτερες κτηνωδίες, όπως αυτές της υπόθεσης Λιγνάδη, ο Π. Φιλιππίδης, όπως και πολλοί άλλοι θύτες, κατάφερε να κρυφτεί κάτω από τη σκιά τους και να θεωρήσει εσφαλμένα ότι είναι ασφαλής, καθώς η δικηγορική του ομάδα θα κέρδιζε χρόνο προσπαθώντας να εμποδίσει τις καταγγελίες να φθάσουν σε εισαγγελικό γραφείο».

    «Παρά τα μέσα ισχύος που επιστράτευσε, κατάφερε μερικώς να παραγκωνίσει τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του, πλην όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τρεις καταγγελίες» προσθέτει μεταξύ άλλων ο «Ρουβίκωνας» στην ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστροφή των Iron Maiden στην Αθήνα

    Οι θρύλοι του heavy metal προσγειώνονται το Σάββατο 23 Μαΐου στο ΟΑΚΑ,...

    Τελικά φθινοπώριασε; Τι λένε τα μερομήνια για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο

    Ο καιρός αλλάζει και το φθινόπωρο φέτος φαίνεται άστατο και...

    Συνταγή για εύκολα κουλουράκια κανέλας

    Τα απογεύματα είναι, ίσως, η δύσκολη ώρα της ημέρας, που χρειαζόμαστε μια...

    Παράθυρο για νέες μειώσεις στον φόρο ενοικίου από το 2026

    Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων μειώσεων στον φόρο επί των εισοδημάτων...