Χρ. Καραπίτσος: «Να πάμε να κερδίσουμε στην Ξάνθη»

    Ημερομηνία:

    Μόνο νίκη στα Πηγάδια ζήτησε ο Χρήστος Καραπίτσος μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο προπονητής της Παναχαϊκής δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη.

    Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

    «Αυτό με το πέναλτι μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δεν θα σταθώ εκεί. Παίζαμε με μια καλή ομάδα, με καλή κυκλοφορία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Δεν πιστεύω ότι κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο ιδιαίτερα. Ίσα ίσα που εμείς είχαμε καλύτερες φάσεις. Είχαμε και το πέναλτι, δυστυχώς δεν το κάναμε γκολ και μοιραία ήρθε η ισοπαλία.

    Σηκώνουμε το κεφάλι, κοιτάμε ψηλά και το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην Ξάνθη. Ανεξάρτητα από την έδρα, ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα, αλλά δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέτρος Κουσουλός για Μουρτζούκου: “Δεν ήταν ψυχοπαθής, ήξερε – Μήπως μιλάμε για εμπόριο βρεφών; (Βίντεο)

    Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Πέτρος Κουσουλός μίλησε σε podcast του...

    “Λυγίζει” ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί δείχνει εξαντλημένος, θυμωμένος και μελαγχολικός – Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ

    Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επιστρέψει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όχι για...

    Σενγκούν: Έκανε δώρο στον Οσμάνι ένα Rolex και ο λόγος είναι ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Ο Ερτσάν Οσμάνι έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα...