ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τελέστηκε σήμερα το πρωΐ το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση στις 19 Απριλίου του 1991.

    Το μνημόσυνο έγινε στη διασταύρωση των οδών Βότση και Όθωνος Αμαλίας, απέναντι από  το κτίριο του Βρετανικού υποπροξενείου, στο σημείο όπου ο Δήμος Πατρέων ανήγειρε μνημείο για τα θύματα.

    Τα θύματα της έκρηξης, που σημειώθηκε πριν από 30 χρόνια, ήταν ο Γιώργος Παπασωτηρόπουλος, 58 χρόνων, ο Βασίλης Κυριακόπουλος, 53 χρόνων, ο Γιάννης Καυκάς, 25 χρόνων, η Όλγα Στραγγαλινού, 25 χρόνων, ο Δημήτρης Σεϊτανίδης, 23 χρόνων και η Γεωργία Βέρρα, 24 χρόνων.

    Στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα, παρέστησαν μεταξύ άλλων συγγενείς των θυμάτων, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χ. Μπονάνος η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη, ο επικεφαλής της Παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” Νίκος Παπαδημάτος ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ ανάμεσα στα στεφάνια που κατατέθηκαν ήταν και εκείνο του Συλλόγου “Θάνος Αξαρλιάν”

     

    ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τους νεκρούς της οδού Βότση 14 - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάγδα Φύσσα: Δικαιώνεται το παιδί μου και όλα τα θύματα του φασισμού

    Με το αίσθημα της ανακούφισης «ζωγραφισμένο» στο πρόσωπό της η Μάγδα...

    Αχαΐα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών

    Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης...

    “Αντίλαλοι μνήμης” από την ομάδα χοροθεάτρου «ΟΡΜΗΤΕΣ» του Πανεπιστημίου Πατρών

    «ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΜΝΗΜΗΣ» Πόσο μας ορίζει η μνήμη; Και τι απομένει...

    Φαίη Σκορδά: Η ατάκα για τον γάμο της που την έφερε σε αμηχανία

    Τα πειράγματα προς τη Φαίη Σκορδά συνεχίζονται αμείωτα στον αέρα της...