Χώρισε με τον σύζυγο της και παντρεύτηκε… τον πεθερό της

    Ημερομηνία:

    Όταν η Erica Quiggle πήρε διαζύγιο το 2011 και έμεινε μόνη με τον -9χρονο τότε- γιο της, ο πεθερός της ήταν αυτός που τη στήριξε και τη βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της.

    «Τώρα είναι όλα καλά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει πλέον μίσος»

    Γνωρίζονταν από όταν εκείνη ήταν 16, καθώς παντρεύτηκε στα 19 της. Σύμφωνα με τη “Sun”, μετά το διαζύγιο, η 31χρονη από το Κεντάκι των ΗΠΑ άρχισε σύντομα να αναπτύσσει αισθήματα για τον -κατά 29 χρόνια μεγαλύτερο- πεθερό της, ο οποίος το 2017 παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Έναν χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη.

    Όσο για το πώς αντέδρασε ο πρώην άντρας της και γιος του 60χρονου, ο Τζάστιν, η Έρικα απάντησε: «Τώρα είναι όλα καλά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει πλέον μίσος. Προχωράμε και οι δύο τη ζωή μας. Μοιραζόμαστε την επιμέλεια του γιου μας και ο Τζάστιν έχει ξαναπαντρευτεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στηρίζει την Πένυ Κουσουλού

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

    Με την Πένυ Κουσουλού ο Ιάσων Φωτήλας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%89%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82/

    Η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στην Ύδρα

    Η ελληνική παρουσία στο Χόλυγουντ συνεχίζει να δυναμώνει, με...