Θρίλερ με 31χρονο νεκρό σεφ σε σπίτι

    Ημερομηνία:

    Μια μυστήρια υπόθεση θανάτου ερευνούν οι Αρχές, καθώς ένας 31χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όταν εντόπισε τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

    Ο 31χρονος εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

    Κατά την έρευνα στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιμελητήριο Αχαΐας: “Στα μέτωπα των πυρκαγιών και η επόμενη μέρα”

    Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Αχαΐας αναφέρει: Στήριγμα στον Αχαιό επιχειρηματία...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΠ για τις πυρκαγιές

    "Στη μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά και των συνεπειών...

    Βασίλης Αϊβαλής: Μπράβο στην Εθνική ομάδα πόλο Εφήβων και τους Πατρινούς αθλητές της

    Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Το δημογραφικό πρόβλημα και η 3η του Σεπτέμβρη

    Της Κατερίνας Σολωμού, μέλους Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ Το Σεπτέμβριο...