Διάσημος Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από 14 χρόνια

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η προδημοσίευση του εξωφύλλου του περιοδικού OK! που ανέφερε για βελούδινο χωρισμό ανάμεσα στον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Χρύσα Καλπάκη.

PHILOXENIA

Σήμερα Πέμπτη, στην εκπομπή “Το Πρωινό” η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με την Χρύσα Καλπάκη, η οποία της επιβεβαίωσε τον χωρισμό.

«Ναι έχουμε χωρίσει. Ήμασταν δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπος μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα Καλπάκη στην Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιος καυγάς ή κάτι συγκεκριμένο ανάμεσα στο ζευγάρι και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να πάρει την αποφασίσει να χωρίσει. Ακόμη, η Χρύσα Καλπάκη αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και ότι μιλάνε στο τηλέφωνο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 31 Ιουλίου 2016 και αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μύρτιλα: 3 οφέλη των blueberries για την υγεία, σύμφωνα με ειδικό – Τι δείχνουν μελέτες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b1-3-%ce%bf%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-blueberries-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%8d%ce%bc/

Αρκάνσας: Μαθητής προπονήθηκε με δηλητηριώδες φίδι κρυμμένο στο κράνος του

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε σε προπόνηση σχολικής ποδοσφαιρικής ομάδας...

Η «Μελαία» του Παναγιώτη Φράγκου στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά, με έντονο το στοιχείο της...

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, το Διακοπτό υποδέχεται την Ανδρομάχη

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, το Koursaros Beach Club υποδέχεται την Ανδρομάχη για ένα live...