Παρέμβαση Καραμαλάκη για τα κορονοπάρτι της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Η Πάτρα προβληματίζει έντονα την ηγεσία της ΕΛΑΣ διότι τα «κορωνοπάρτι» σε σκάλες της πόλης και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων συγκεντρώνουν εκατοντάδες νέους και αποτελούν εν δυνάμει εστίες μετάδοσης του κορονοϊού. Ο προβληματισμός χθες ήταν «διογκωμένος» διότι σε συνάρτηση με το επερχόμενο Πάσχα, η όλη κατάσταση «χρήζει» έκτακτης αντιμετώπισης.

    GLEARNET

    Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης  Καραμαλάκης διαμορφώνει καθημερινά ίδια άποψη για τις «κορονοϊοπαρεκτροπές» της Αχαϊκής πρωτεύουσας, μέσω των έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων της πόλης.

    Χθες, ο αρχηγός, έχοντας συνολική εικόνα, αποφάσισε να καλέσει σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με ευρεία συμμετοχή τους επικεφαλής της Γενικής Επιθεώρησης Δυτικής Ελλάδας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και τους επιτελείς των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο heavy metal γιατρός του ΕΣΥ που ψέλνει σε μοναστήρια και ασθενείς

    Η εικόνα του μοιάζει βγαλμένη από ροκ συναυλία. Μαύρη...

    Πενσιλβάνια: 3 νεκροί αστυνομικοί και 2 βαριά τραυματισμένοι από πυρά – Νεκρός και ο δράστης

    Πέντε αστυνομικοί δέχτηκαν πυροβολισμούς, με τρεις να χάνουν τη...

    Γλυφάδα: Άνδρας εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης κι έχασε τη ζωή του (εικόνες)

    Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες...

    Παραλιακή Ρίου: Στην πλευρά του Αγίου Βασιλείου το τρυπάνι από βδομάδα

    Επίσκεψη στο εργοτάξιο και τα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις στο...