ΠΑΤΡΑ: Μυστήριο με όπλο που βρέθηκε στην Πλαζ

    Ημερομηνία:

    Οξειδωμένο και χωρίς να μπορεί να αναγνωριστεί ο αριθμός που φέρει, εξαιτίας της αλλοίωσης που έχει υποστεί λόγω των καιρικών συνθηκών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες  το πυροβόλο όπλο που βρέθηκε χθες στην περιοχή της Πλαζ, στην Αγυιά.

    Η ανακάλυψη του ξεχωριστού ευρήματος, το πρωί της Πέμπτης από υπαλλήλους συνεργείου του Δήμου, σήμανε συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ.

    Το πιστόλι περισυνελέγη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και θα αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ προς εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει χρησιμοποιηθεί στην τέλεση εγκληματικής ενέργειας ή άλλης αξιόποινης πράξης.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια  εργασιών καθαρισμού χόρτων και καλαμιών, στο χώρο που βρίσκεται απέναντι από τα εκδοτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας.

    Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια Πάτρας.

    Πελοπόννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πελετίδης: Διεκδικούμε αθλητικές υποδομές για τα ΑμΕΑ

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,...

    Η απόλυτη επιλογή των Ελλήνων οδηγών είναι τα SUV

    Συγκεκριμένα, το μερίδιο των οχημάτων ελευθέρου χρόνου άγγιξε το 69,5%...

    Αρχαιοκαπηλεία στο Μέγα Σπήλαιο! Τι δήλωσε ο Αμβρόσιος

    ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ –Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Θα ’ρθουν δύσκολοι καιροί»...

    Δημοσκόπηση Prorata: Με 12% μπροστά η ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ

    Στο 12% καταγράφει δημοσκόπηση της Prorata τη διαφορά ανάμεσα...