Κάθειρξη 19 ετών χωρίς αναστολή για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο

    Ημερομηνία:

    Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε σε 19 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή τον Βαγγέλη Σταθόπουλο για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και για κλοπή καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό (η κατηγορία της ληστείας μετατράπηκε σε κλοπή).

    Χωρίς αναστολή και σε 16ετή κάθειρξη καταδικάστηκε και ο συγκατηγορούμενός του Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος, όμως καταζητείται.

    Στον τρίτο κατηγορούμενο Δ.Μ. επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, επειδή έγινε δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

    Σύμφωνα με τη δευτεροβάθμια απόφαση του δικαστηρίου Σταθόπουλος και Χατζηβασιλειάδης έκλεψαν το κατάστημα του ΟΠΑΠ. Ωστόσο, ο καταζητούμενος Χατζηβασιλειάδης έχει δημοσιοποιήσει κείμενο στο οποίο παραδέχεται μεν τη διάπραξη της ληστείας κατά την οποία αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος, αλλά υποστηρίζει ότι οι δύο συγκατηγορούμενοί του δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη ληστεία, ούτε με την «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

    Ο Β’ αντιπρόεδρος Τάκης Βασιλείου εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Αχαΐας...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Η Πάτρα υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

     Την Πέμπτη 27 Νοέμβρη, η πόλη μας υποδέχεται την...

    Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Συναγερμός ενόψει της κακοκαιρίας «Adel»

    Την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, συγκάλεσε σήμερα ο γενικός γραμματέας...