ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Μεταφέρθηκε κοριτσάκι 2 ετών – Το παρέσυρε ΙΧ

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό, όπως προκυπτει από πληροφορίες, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αγρινίου και συγκεκριμένα στην οδό Θυσίας. Ι.Χ. επιβατικό, φέρεται να χτύπησε ένα δίχρονο κορίτσι που περπατούσε στο δρόμο μαζί με συγγενείς του.

    Το ρομα κοριτσάκι δεν μετέβη αρχικά στο νοσοκομείο, αλλά στο σπίτι του στη συνέχεια, αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε πως είχε σπασμένο χέρι.

    Οι γιατροί εκεί έκριναν πως ήταν καλύτερο την κατάσταση της υγείας του να την παρακολουθήσουν ιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου και μεταφέρθηκε. Η Τροχαία του Αγρινίου ερευνά τα ακριβη αίτια του ατυχήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το πιο σαγηνευτικό ζώδιο

    Η«τέχνη της αποπλάνησης» δεν είναι εύκολη για όλους. Υπάρχουν...

    Ολοκληρώνεται σήμερα το 31ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με κορυφαίες διεθνείς παρουσίες

    Ολοκληρώνονται σήμερα οι παραστάσεις και οι εκδηλώσεις του 31ου Φεστιβάλ...

    Ραφαήλ Παγώνης: Ποιος είναι ο 13χρονος Έλληνας «Ράφα» που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο τένις

    Το ελληνικό τένις ζει στιγμές δόξας, καθώς ένα ακόμα...