Σήμερα η εκδήλωση του Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου για την πανδημία – Οι ομιλητές

    Ημερομηνία:

    Το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου εγκαινιάζει τα «IGP Sessions»: μία σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων για ποικίλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Ειδικότερα, σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο «IGP Session: Συνέπειες Λύσεις και Προτάσεις στην εποχή του Covid». Μια διαδικτυακή εκδήλωση η οποία φιλοδοξεί να εξετάσει την ορθολογικότητα και την αποτελεσματικότητα των έως τώρα μέτρων αλλά και να αναζητήσει εναλλακτικές προτάσεις.

    Οι ομιλητές: · Ιωάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής του πανεπιστημίου Stanford · Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ · Σωτήρης Γεωργανάς, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών στο City, Πανεπιστήμιο Λονδίνου · Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ Θα παρέμβει ο Νίκος Παπανδρέου, Οικονομολόγος – Συγγραφέας Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος, Ευδοκία Λελεδάκη.

    Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη live μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου στο facebook. Μετά την τοποθέτηση των ομιλητών θα ακολουθήσουν σύντομες ερωταπαντήσεις για την διαχείριση της πανδημίας, τα απαραίτητα μέτρα και το μέλλον της χώρας μετά την έξοδο από την υγειονομική κρίση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πώς η κεντρική καφετέρια λειτουργούσε ως ορμητήριο για διακίνηση κοκαΐνης-Πέντε συλλήψεις

    Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικώνμε ορμητήριο καφετέρια στην...

    Περίεργα «τρίγωνα» στη δίκη Φιλιππίδη – Ο πρώην συνήγορος Θέμης Σοφός και η σχέση με την εφέτη

    Επεισοδιακή ήταν (και) η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό...

    Καλυμμένη από πάγο, 130 μέτρα μέσα σε ένα βουνό, αντέχει σεισμό 10 ρίχτερ – Η σύγχρονη Κιβωτός του Νώε

    Μόλις 800 μίλια από τον Βόρειο Πόλο, στο απομακρυσμένο...