ΠΑΤΡΑ: Ανησυχία για την ινδική μετάλλαξη του ιού

    Ημερομηνία:

    Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις υγειονομικές αρχές της Πάτρας για το θέμα της ινδικής μετάλλαξης και το κρούσμα που εντοπίστηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός δεν είχε καμία επαφή που να δικαιολογεί αυτή την μετάλλαξη, ενώ είναι καλά πλέον στην υγεία του, χωρίς να έχει επιπλοκές κατά τη διάρκεια της νόσου.

    Ο προβληματισμός των ειδικών έχει να κάνει κυρίως με τα όσα έχουν ακουστεί ότι η μετάλλαξη αυτή είναι ανοσοποιητική στα εμβόλια, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και αρκετά μεταδοτική.

    Όλα αυτά όμως όπως είπε και η επίκουρος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Καρολίνα Ακινόσογλου, κυρίως στην σφαίρα των υποθέσεων, αφού ακόμα τίποτα δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά για αυτή τη μετάλλαξη.

    Πάντως, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης θα έχει σήμερα  συνάντηση με την υπεύθυνη του Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μουζάκη προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα, αλλά και για την εικόνα που καταγράφουν τα δείγματα που εξετάζονται στα εργαστήρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Παρουσία Χρηστίδη ο προσυνεδριακός διάλογος στη Δυτική Αχαΐα

    Ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε και στον Δήμο...

    Πάτρα: «Το σπίτι της Μπερνάντα Αλμπα» από τις 6/03

    Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και  Συνταξιούχων...

    Αχαΐα: Σπείρα κλεφτών δικύκλων, χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

    Δύο αδέλφια, ένας 20χρονος και ο 17χρονος αδελφός του,...

    Δυτική Αχαϊα: Επιμένει ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την επέκταση του φράγματος Πηνειού για τους αγρότες της περιοχής

    Υπόμνημα με τα επείγοντα αιτήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού...