Influencer δημοσιεύει τις «κακές λήψεις» πριν από το τελικό αποτέλεσμα

    Ημερομηνία:

    Πως γίνεται τόσες influencers να βγάζουν πάντα τόσο όμορφες φωτογραφίες, χωρίς ψεγάδι. Πιθανότατα θα βγάζουν 300 με 400 φωτογραφίες για να πετύχουν την καλή. Είναι γνωστή η συμβολή του photoshop, αλλά πιο σημαντική είναι η γωνία της φωτογραφίας και η στάση του σώματος.

    Αυτό προσπαθεί να δείξει η Ριάν Μέιγερ, influencer που ζει στο Άμστερνταμ. Συχνά πυκνά μοιράζεται με τους 630.000 followers της τις κακές φωτογραφίες της, για να δείξει ότι ο κόσμος των social media δεν είναι ρόδινος, ούτε ρεαλιστικός.

    Κατά πάσα πιθανότητα, οι φωτογραφίες που βγάζουν μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη είναι μεταξύ 300 και 400 και μετά φυσικά ακολουθεί η επεξεργασία με το λατρεμένο Photoshop. Τα πιο σημαντικά για μια καλή φωτογραφία είναι η γωνία λήψης και η στάση του σώματος, σύμφωνα με όσα λέει η Ριάν Μέιγερ, influencer από το Άμστερνταμ, η οποία έχει 630.000 followers στο Instagram και πρόσφατα μοιράστηκε τις “κακές της λήψεις” με τον κόσμο, θέλοντας να αποδείξει ότι ο κόσμος των social media δεν είναι καθόλου ρεαλιστικός.

    Όταν έκανε για πρώτη αφορά αυτό το πρότζεκτ, να ανεβάζει διπλά δίπλα την τέλεια φωτό και την πιο ρεαλιστική, είχε λίγο άγχος για την αντίδραση του κόσμου. «Ήμουν αγχωμένη γιατί πίστευα ότι ο κόσμος θα πίστευε ότι ήμουν ψεύτικη, ειδικά επειδή πριν από αυτό, είχα δημοσιεύσει ποτέ αυτές τις φωτογραφίες με τον τέλειο φωτισμό, τη σωστή γωνία, που όλα ήταν τέλεια». Ωστόσο η αντίδραση του κόσμου ήταν τόσο καλή και υποστηρικτική, που αποφάσισε να συνεχίζει να το κάνει.

    Ο κόσμος βέβαια φαίνεται ότι βρήκε πολύ ενδιαφερόν το περιεχόμενη της και ήταν πολύ υποστηρικτικός, οπότε και η ίδια αποφάσισε να συνεχίσει να δείχνει την αληθινή της ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απεβίωσε μια σεβάσμια μορφή- Στις 3μ.μ. από την Παναγία Αλεξιώτισσα η κηδεία της Νίτσας Χριστοπούλου

    Μια σεβάσμια και γλυκύτατη ύπαρξη, η Νίτσα Χριστοπούλου αναχώρησε...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 10/11/2025

    16:45 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Πρωτάθλημα Α1 χάντμπολ...

    Κέιτ Μπλάνσετ: Άρωμα Χόλιγουντ στην Καρδαμύλη – φωτο

    Η σταρ των δύο Oσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ, βρέθηκε την προηγούμενη...