Γύρισαν πίσω από τα διόδια του Ρίου – Πάνω από 40 πρόστιμα από τη Μεγάλη Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια των Εθνικών Οδών για να αποτραπεί το ενδεχόμενο παραβίασης της απαγόρευσης των υπερτοπικών μετακινήσεων λόγω της πανδημίας.

    Οι έλεγχοι είναι αυστηροί στα διόδια του Ρίου και τόσο χθες το πρωί όσο και προχθές το απόγευμα, τέσσερα περιπολικά της Τροχαίας δεν άφηναν να περάσει όχημα χωρίς να δουν τα έγγραφα των οδηγών.

    Στα διόδια του Ρίου βρέθηκε χθες το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος και η διοικήτρια της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας Χριστίνα Στάμου, για να εποπτεύουν την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, όπου η κίνηση ήταν αισθητά περιορισμένη αλλά και η παραβατικότητα μικρή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη Παρασκευή έως και χθες Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων έχει γυρίσει πίσω πέντε αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι χθες στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα είχαν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το Μεγάλο Σάββατο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Υπό ασφυκτικό «θερμικό θόλο» η χώρα – Πότε αναμένεται η πτώση της θερμοκρασίας

    Σε «θερμικό θόλο» βρίσκεται μεγάλο μέρος της Ευρώπης καθώς...

    Η Ουκρανία βομβάρδισε και εξουδετέρωσε τον αναπληρωτή αρχηγό του ρωσικού ναυτικού στο Κουρσκ

    Η Ουκρανία εξουδετέρωσε σε νέα επίθεση εντός των ρωσικών...

    ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Φωτιά σε ΙΧ δίπλα από βενζινάδικο – ΦΩΤΟ

    Στις φλόγες τυλίχθηκε ΙΧ αυτοκίνητο στην Πατρών Πύργου στο...