Κορονοϊός – Ινδία: ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η πανδημία

    Ημερομηνία:

    Η Ινδία κατέγραψε  νέο παγκόσμιο ρεκόρ επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού μέσα σε 24 ώρες, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το επίπεδο των 400.000, ενώ για άλλη μια ημέρα, τα θύματα της πανδημίας του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν τα 3.500, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

    Με βάση τους αριθμούς του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας, επιβεβαιώθηκαν 401.993 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ οι ασθενείς με την COVID-19 που υπέκυψαν έφθασαν τους 3.523 το προηγούμενο 24ωρο.

    ICECAP

    Η Ινδία έχει καταγράψει κάπου 7,7 εκατομμύρια μολύνσεις από τα τέλη του Φεβρουαρίου, όταν άρχισε να επιταχύνεται το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει βυθίσει τη γιγαντιαία χώρα της Ασίας σε υγειονομική κρίση άνευ προηγουμένου. Είχαν χρειαστεί έξι μήνες για να καταγραφούν τα προηγούμενα 7,7 εκατ. κρούσματα.

    Πλέον ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού έχει φθάσει τους 211.853 νεκρούς επί συνόλου 19,1 και πλέον εκατομμυρίων μολύνσεων.

    Ειδικοί εκτιμούν πως ο πραγματικός απολογισμός είναι ακόμα βαρύτερος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η απάντηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στο άγριο παραλήρημα της Ελένης Λουκά για τον Άγιο Έρωτα

    Ένα άγριο ξέσπασμα -άνευ προηγουμένου- έκανε πρόσφατα η Ελένη...

    Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης της βόμβας έξω από την τράπεζα – Βίντεο ντοκουμέντο

    Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας έξω από...

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές από 5 έως 9 Μαΐου

    Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε τον «χάρτη» με τις πληρωμές...

    ΠΑΤΡΑ: Δείτε για ποιο λόγο έγιναν τα μαχαιρώματα στη Βέσο Μάρε – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

    Για τα μάτια... ,μιας νεαρής "αρπάχτηκαν" οι δύο 30χρονοι...