ΠΑΤΡΑ – Αγιαλεξιώτισσα! Περίμεναν το Αγιο φως… και καθυστέρησαν την Ανάσταση! ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στον Ιερό Ναό Αγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα η Ανάσταση ήταν λίγο επεισοδιακή. Οι πιστοί είχαν ανάψει τα κεριά τους και στις 9 άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες χωρίς όμως να ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη».

    Ο ιερέας ήταν εν αναμονή της έλευσης του Αγίου Φωτός και όταν ενημερώθηκε ότι το Άγιο Φως έφτασε είπε από μικροφώνου: «σβήστε όλοι τα κεριά σας. Φέραμε με δυσκολία το Άγιο Φως. Θα το πάμε όσο μπορούμε και όπου μπορούμε έως τις 12». Η δήλωση αυτή του ιερέα, προκάλεσε εύλογο προβληματισμό καθώς όπως είναι γνωστό οι εκκλησίες δεν θα είναι ανοικτές έως τις 12 λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό ενώ κάποιοι εκτίμησαν ότι υπονοείται αντάρτικο. Ομως τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ΑΝάσταση έγινε κανονικά. Και σε άλλους Ναούς συνέβη το ίδιο. Ουσιαστικά χθς σε κάθε εκκλησία είπαν διαφορετική ώρα το Χριστός Ανέστη. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε ποιον Πατρινό δημοσιογράφο δίνει συνέντευξη την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83/

    Δήμαρχος πόλης του Νότιου Μεξικού παντρεύτηκε έναν αλιγάτορα – Βίντεο

    Ο δήμαρχος της πόλης Σαν Πέδρο Ουαμελούλα, στο νότιο Μεξικό, παντρεύτηκε σήμερα...

    Στις 9 Ιουλίου παραχωρούν συνέντευξη Τύπου οι Αγγελόπουλοι

    Την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Ιουλίου οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Όπως...