Χίος: Υπερθέαμα στον ουρανό του Βροντάδου από τον ρουκετοπόλεμο – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Μπορεί η πανδημία για δεύτερη συνεχή χρονιά να άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουμε το Πάσχα όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο στη ρίψη ρουκετών στον Βροντάδο, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της Χίου αλλά και τους επισκέπτες.

     

     

     

     

    Φέτος, η καθιερωμένη ρίψη ρουκετών δεν έγινε με στόχο τα καμπαναριά του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας της Ερειθιανής αλλά καθ ύψος, στις 12:00 τα μεσάνυχτα του Μεγάλο Σαββάτου.

    Μόλις ο ήχος των καμπαναριών σήμανε μεσάνυχτα, εκατοντάδες ρουκέτες δημιούργησαν ένα μοναδικό υπερθέαμα στον ουρανό του Βροντάδου δίνοντας το μήνυμα ότι ένα έθιμο που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από διάφορες καταστάσεις, παραμένει ζωντανό, αντιστέκεται, εξελίσσεται, προσαρμόζεται και επιβιώνει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στεγαστικό και εμπορικές τιμές «παγώνουν» τις αντικειμενικές έως και το 2027

    Η εκτόξευση των εμπορικών τιμών ακινήτων σε όλη τη χώρα έχει οδηγήσει...

    To σέξι φετίχ της Μπεζαντάκου σε δημοπρασία

    Χαμός με τη Στέλλα Μπεζαντάκου και το «μπλουζάκι της» στη Θεσσαλονίκη. Ενα t-shirt με...

    Ο γιος της Αχτσιόγλου και του Τζανακόπουλου έσβησε κεράκια παρέα με τον… Spider-Μan

    Ο… Spider-Man Aρης έγινε τεσσάρων ετών και λίγο πρoτού έρθει στη...

    Μία Σεμ: Από τη Χαμάς στη Μύκονο!

    Από τα τούνελ της Χαμάς και την 55 ημερών ομηρία της στις χρυσές αμμουδιές της Μυκόνου,...