Κορονοϊός: Συνάντηση Κικίλια με τον πρώτο εμβολιασθέντα στην Ελλάδα – Τι είπαν

    Ημερομηνία:

    «Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

    Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μ. Γιοβανίδη.

    «Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

    Η Επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

    Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας”.

    Κικίλιας - Μιχάλης Γιοβανίδης - πρώτος εμβολιασθέντας - κορονοϊός

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης – Κατηγορείται για εκβιασμό της Ζέττας Μακρή

    Μετά τις καταγγελίες η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του δημοσιογράφου Δημήτρη...

    Ο ακμαιότατος Γιάτσεκ Γκμοχ επέστρεψε στο… Ελλάντα και στο αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο – Δείτε βίντεο

    Ήρθε στην Ελλάδα το μακρινό 1979 και κατάφερε να εξελιχθεί σε...

    Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει με μαγιό στα 63 της

    Η καταξιωμένη σεναριογράφος και ηθοποιός κάνει διακοπές και πόσταρε...