Ντουέιν Τζόνσον: Έχω ως στόχο να ενώσω τη χώρα μας

    Ημερομηνία:

    Στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020 ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον υποστήριξε τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις, ωστόσο πλέον δεν αποκλείει μία δική του πιθανή διεκδίκηση του Λευκού Οίκου.

    Ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής -ο οποίος έγινε 49 ετών την Κυριακή- ανέπτυξε τις πολιτικές του φιλοδοξίες κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Γουίλι Γκάιστ για το Sunday Today.

    Σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιοποιήθηκε πριν από εβδομάδες ο Τζόνσον φαινόταν να λέει στον Γκάιστ ότι θα μπορούσε να δει τον εαυτό του στη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου λέγοντας: «Έχω ως στόχο να ενώσω τη χώρα μας. Και αισθάνομαι επίσης ότι: Αν αυτό θέλουν οι άνθρωποι, τότε θα το κάνω».

    Στην πλήρη συνομιλία που προβλήθηκε στις 2 Μαΐου, ο Ντουέιν συνεχίζει λέγοντας ότι θα «σκεφτεί» το να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, εάν υπάρξει δημόσια υποστήριξη.

    «Έχω έναν στόχο, ένα ενδιαφέρον και μια φιλοδοξία να ενώσω τη χώρα μας», λέει ο Τζόνσον, ο οποίος στην τηλεοπτική σειρά «Young Rock» υποδύεται ότι είναι υποψήφιος για πρόεδρος το 2032. «Αν αυτό θέλουν οι άνθρωποι, τότε θα το κάνω», είπε.

    Και πρόσθεσε: «Αν έρθει η ώρα όπου υπάρχει ικανός αριθμός ανθρώπων που θέλουν να δουν να συμβαίνει αυτό, τότε θα το εξετάσω».

    «Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι θα αποτελέσει οδηγό και θα με κάνει να επανεξετάσω αυτήν την απόφαση. Κι αν αυτό είναι που θέλουν πραγματικά τότε… θα πω: “Εντάξει, ας το κάνω”».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εξομολόγηση για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο – «Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ποτέ ότι θα είμαστε μαζί»

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον...

    Συγκλονίζει η Mάρα Δαρμουσλή: «Γινόμουν το πειραματόζωο για όλων των ειδών τις δίαιτες»

    Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή. Η ηθοποιός...