Ο Ζαχαράτος φέρνει… Μαντόνα και Παγώνη στο “Άλσος” και στη νέα παραγωγή “Πάμε για άλλα”!

    Ημερομηνία:

    Bomb! Real bomb! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος θα “χτυπήσει” και φέτος στο θερινό, υπέροχο Άλσος του Πεδίου του Άρεως, αφού έσπασε πόρτες πέρσι σε αυτό! Με την αρωγή της πολύτιμης πάντα Σοφίας Σπυράτου ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό το οποίο θα ακούει  στον τίτλο Πάμε για άλλα!

    Ο ίδιος γράφει κείμενα, με τη Σπυράτου συν-σκηνοθετούν, εκείνη θα κάνει φυσικά και τις χορογραφίες του υποσχόμενου σόου για το οποίο…φέρνουν τη Μαντόνα(!)και …ανεβάζουν στη σκηνή με ξεχωριστό τρόπο την Ματίνα Παγώνη! Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει πάλι στο Άλσος! “Κόλαση”!

    Τους στίχους του τραγουδιού της έναρξης γράφει ο μαιτρ Γιάννης Ξανθούλης και το ντύνει μουσικά ο εξαιρετικός Κωστής Μαραβέγιας! Μαροσούλης-Κοτταρίδης κάνουν την παραγωγή-εγγύηση. Ραντεβού στο Άλσος με τον σπουδαίο Τάκη, τη…Μαντόνα,την… Παγώνη κλπ! Και σπέσιαλ γκεστ θα σκάσουν και ζηλευτές εκπλήξεις!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...