ΠΑΤΡΑ: Τα άκουσε ο Αραβίδης για το ποστάρισμα

    Ημερομηνία:

    Η αινιγματική ανάρτηση του Χρήστου Αραβίδη προκάλεσε απορίες, αλλά και αντιδράσεις. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Παναχαϊκής έκανε… κιτρινόμαυρο ποστάρισμα λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts της Super League 2.

    Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία του με φανέλα της «Ένωσης» και μάλιστα τη συνόδεψε με κλεψύδρες. Θέλοντας προφανώς να δείξει ότι μετράει αντίστροφα ο χρόνος για κάτι που πρόκειται να συμβεί και το οποίο γνωρίζει ο ίδιος.

    Αυτή η κίνησή του δεν άρεσε στους «κοκκινόμαυρους» φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου με την επιστροφή της Παναχαϊκής από την Αρτα και τα… άκουσε, δίχως να σημειωθεί κάτι ακραίο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ποζάρει τόπλες στην παραλία – ΦΩΤΟ

    Με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει κατακόρυφα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου φρόντισε...

    ΠΑΤΡΑ: Ο τσιγγούνης ιδιοκτήτης super market

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-super-market/

    ΣΒΟΛΗΣ: Ξεχωριστή  βραδιά στην Κοινότητα Αραχωβιτίκων

    Από την παράταξη Σβόλη ανακοινώθηκαν τα εξής: Μία ξεχωριστή  βραδιά απολαύσαμε,...