Πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης ερευνάται για ανθρωποκτονία!

    Ημερομηνία:

    Κατηγορίες για πιθανή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Il Gazzettino», ο 23χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας του, της Τσιταντέλα.

    Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο που επέβαινε στο ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αφού ήταν σχετικά καλά στην υγεία του.

    Παρ’ όλα αυτά, τις επόμενες μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε ραγδαία και έπεσε σε κώμα, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Τελικά, έξι μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου, ο 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάν Ντ’ Ούρσο αντιμετώπιζε αρχικά κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά μετά τον χαμό του φροντιστή, έχει διαταχθεί έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία.

    Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την απόφαση της Εισαγγελίας είναι η νεκροψία, καθώς αν διαπιστωθεί ότι ο Λίνο Σιμονέτο έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων του, τότε ο Ντ’ Ούρσο θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Golden Visa: Το crash test του 2025 κρίνει το μέλλον της το 2026

    Τα αποτελέσματα της «Χρυσής Βίζας» του 2025 θα κρίνουν...

    Πάτρα – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέρρευσε άνδρας στην Πλατεία Γεωργίου – Δεν κατάφεραν να τον σώσουν

    Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ χθες το πρωΐ όταν ενημερώθηκε...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/11/2025

    17:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Κιουταϊσι – Περιστέρι FIBA Europe Cup 17:00...

    Κρέατα: Γιατί αυξάνονται οι τιμές σε μοσχάρι, αρνί και χοιρινό

    Οι τιμές στο μοσχάρι, στο αρνί, στο κατσίκι και...