Γυναίκες πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί για ένα πρόβατο

    Ημερομηνία:

    Για ένα πρόβατο πιάστηκαν μαλλί με μαλλί γυναίκες σε πλατεία χωριού της Μεσαράς, ενώ αντάλλαξαν και μαγκουριές οι συγγενείς τους.

    Το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες σε πλατεία χωριού του δήμου Φαιστού, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουCreta24, τα μέλη δύο οικογενειών πιάστηκαν στα χέρια για κτηματικές διαφορές.

    Η μια οικογένεια έχει παραχωρήσει στην άλλη κτήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως βοσκοτόπια, με την υποχρέωση η δεύτερη να της παραχωρεί ένα πρόβατο κάθε χρόνο.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πρόβατο φέτος δεν ήρθε και αυτό ήταν η αφορμή του καυγά.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καυγάς ξεκίνησε από τις γυναίκες των δύο οικογενειών που αλληλοχαστουκίστηκαν στην πλατεία του χωριού, ενώ στη συνέχεια οι άντρες των δύο οικογενειών έπιασαν τις μαγκούρες.

    Πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως ένας από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο υπέστη κατάγματα σε δύο δάχτυλα του χεριού του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λουκέτο έβαλαν 1.500 φούρνοι – «Διπλασιάστηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος»

    «Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν διπλασιαστεί και από τα 900...

    Ακτή Ελεφαντοστού: Ιπποπόταμος βύθισε πλοιάριο – Αγνοούνται 11 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα βρέφος

    Αγωνία για την τύχη δεκάδων ανθρώπων που αγνοούνται μετά...

    Επιστρέφει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη

    Η Εισαγγελέας Εφετών κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτημα αναίρεσης της απόφασης του Μεικτού...

    Επενδυτές – γίγαντες βάζουν πλώρη για Πάτρα και Κατάκολο: Στην τελική ευθεία για προσφορές

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την παραχώρηση...