Νέα Σμύρνη: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά εναντίον όσων δικαιολογούν τον 22χρονο

    Ημερομηνία:

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 22χρονου για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

    Η κατηγορία φαίνεται πως αφορά αν όχι όλες, τότε την πλειοψηφία των περιπτώσεων, όπου οι γυναίκες τον έχουν τακτοποιήσει ως τον δράστη σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Θέση για το περιστατικό πήρε δημόσια και η Καίτη Γαρμπή, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με τον 22χρονο επιδειξία στη Νέα Σμύρνη.

    «Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει, με ό,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

    Νέα Σμύρνη: Η Καίτη Γαρμπή ξεσπά εναντίον όσων δικαιολογούν τον 22χρονο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...