Ελένη Φιλίνη: «Έφτασα δυο φορές κοντά στον θάνατο»

    Ημερομηνία:

    Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη στο Yes Magazine.

    Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καραντίνα, τη σχέση της με τον εαυτό της και την απώλεια, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει φτάσει δυο φορές κοντά στον θάνατο.

    Συγκεκριμένα, δήλωσε:

    GLEARNET

    «Μερικοί λένε ότι στην καραντίνα τα βρήκαν με τον εαυτό τους, εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου, δεν περίμενα την καραντίνα για να τα βρω με τον εαυτο μου, μην τρελαθούμε τελείως… Δεν αναθεώρησα πράγματα, γιατί έχω πλήρη επίγνωση του ότι κανείς δεν ξέρει το αύριο.

    »Εξαρτάται πώς έχει ζήσει ο καθένας τη ζωή του και πώς την έχει δει. Ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι. Μου έχει συμβεί, δυο μέρες πριν από πρεμιέρα, να αρρωστήσω, να κινδυνεύσει η ζωή μου και να πάω στο θέατρο μετά από 40 μέρες… Και παλαιότερα, μικρότερη σε ηλικία, είχα περάσει ένα πρόβλημα υγείας από ένα μικρόβιο, στην ηλικία των 18 ετών».

    Και συνέχισε λέγοντας:

    «Έπειτα “έχασα” παρα πολύ νέο τον πατέρα μου, όπως και πολλούς δικούς μου ανθρώπους, ενώ βρισκόμουν σε μικρή ηλικία. Παππούδες και γιαγιάδες, τους είχα χάσει μέχρι τα 7 μου, όλους. Μου είχε μείνει μόνο μία γιαγιά, που την έχασα στα 17 μου», εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, αναφέροντας ότι περιμένει να ανοίξει ο χώρος του θεάματος για να συνεχίσει τις παραστάσεις, καθώς επίσης και τις εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Gorillaz – David Byrne: Το δημοφιλές συγκρότημα και ο επιδραστικός καλλιτέχνης έρχονται στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2026

    Δύο καινοτόμα και επιδραστικά ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής...

    Ο Eminem θα γίνει παππούς για δεύτερη φορά – Έγκυος η θετή του κόρη

    Παππούς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Eminem, καθώς η...

    Πάτρα: Επιτέλους άλλαξε η επιγραφή της ντροπής – φωτό

    Επιτέλους άλλαξε η πινακίδα της ντροπής (στα γκρίκλις) στην...

    43χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου από γιατρό

    Περιστατικό ξυλοδαρμού κατήγγειλε μία 43χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε...