Πέλλα: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου της 68χρονης – Δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Από ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου, και όχι από θρόμβωση, κατέληξε η 68χρονη γυναίκα στην Πέλλα. Ο θάνατός της επήλθε λίγο μετά τον εμβολιασμό της, με το σκεύασμα της Pfizer, και όπως ήταν φυσικό υπήρξε το ερώτημα κατά πόσο συνδεόταν με τον εμβολιασμό. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου ήταν ισχαιμικό επεισόδιο.

    Η γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού. Είχε παραμείνει λίγη ώρα στο εμβολιαστικό κέντρο και αργότερα στο σπίτι της είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στέρνο.

    Πάντως, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξουν ο ιατρικός φάκελος της άτυχης 68χρονης σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

    Η πρώτη εκτίμηση από την νεκροψία – νεκροτομή δείχνει πως το τέλος της οφείλεται σε ισχαιμικό επεισόδιο και όχι από θρόμβωση, ωστόσο όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 68χρονης, Γρηγόρης Λέων μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν πιο ασφαλή συμπεράσματα:

    “Η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι η 68χρονη γυναίκα έφυγε από την ζωή από ισχαιμία του μυοκαρδίου όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Είναι σημαντικό να περιμένουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις έτσι ώστε να δούμε την αρχική αιτία θανάτου. Το αν η ισχαιμία του μυοκαρδίου σχετίζεται ή όχι με το εμβόλιο που είχε κάνει η 68χρονη κατά της covid-19, θα μπορέσουμε να το απαντήσουμε, αφού ολοκληρωθεί το σύνολο των εξετάσεων σε συνδυασμό και με την μελέτη του ιατρικού της φακέλου. Ο ιατρικός της φάκελος έχει ζητηθεί και αναμένεται να μας παραδοθεί από το νοσοκομείο. Έτσι αφού μελετηθούν όλα θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα”.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντέδρασε η Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό! Δεν θέλω μαζί μου την 26χρονη μάνα του Αγγελου από το Ηράκλειο

    Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει η 26χρονη μητέρα που κατηγορείται...

    Καρναβαλική Ακαδημία: Με 40 άτομα αποστολή στο διάσημο καρναβάλι του Viareggio της Ιταλίας

    Με 40 άτομα αποστολή, από 17 πληρώματα μελών της,...

    Αντιδράσεις στην Τουρκία για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision – «Αν αναφέρεται στη Γενοκτονία των Ποντίων, θα διαμαρτυρηθούμε»

    Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Τουρκία, λόγω της συμμετοχής της...

    ΠΑΤΡΑ: Κάποτε υπήρχε μια παιδική χαρά στα Βραχνέικα – ΦΩΤΟ

    Συμπολίτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύει...
    Best Shop