Τζένη Μπαλατσινού: Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα

    Ημερομηνία:

    Για την τέταρτη φορά που έγινε μητέρα μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμβολή του Βασίλη Κικίλια στην ανατροφή του παιδιού λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι… «εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας».

    Όπως είπε σε συνέντευξή της στον ALPHA το πρωί της Τρίτης, «η καθημερινότητα είναι, όπως όταν έχεις μωρό, είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα».

    Μιλώντας για τις συνήθειες του μωρού είπε«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια».

    Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε επίσης

    «Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φαίη Σκορδά: Το δημόσιο μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη μετά τον θάνατο της μητέρας της

    Την Κυριακή (2/11) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του...

    Πάτρα: «Μιλώντας στα παιδιά της πόλης για τον Πολιούχο»

    Ημερίδα με θέμα «Μιλώντας στα παιδιά της πόλης για...

    Νέος νόμος στην Κίνα: Μόνο οι πτυχιούχοι μπορούν πλέον να μιλούν για «σοβαρά θέματα» στα social media

    Η Κίνα υιοθέτησε έναν νέο νόμο που αλλάζει ριζικά...

    Λαμία: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και το έριξε μέσα σε χαντάκι ΒΙΝΤΕΟ

    Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 13:45 το...