Έπεσε στον βόθρο που καθάριζε και πέθανε

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/5) ένας 74χρονος άνδρας από την Βέροια, αφού εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε βόθρο στην περιοχή του Προμηθέα. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται πρόκειται για ατύχημα. 

    Ο άτυχος άνδρας, όπως μεταδίδει το InVeria.gr, βρίσκονταν στο χωράφι του στην περιοχή του Προμηθέα, στο τέρμα της οδού Κίμωνος. Επιχειρώντας να καθαρίσει τον βόθρο που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του, ο 74χρονος φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για την ανάσυρση της σορού του 74χρονου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κέιτ Μίντλετον χωρίς περιστροφές- H σκληρή αλήθεια για τον καρκίνο και οι αντιδράσεις του κόσμου

    Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ξανά, μετά από την αιφνίδια απόσυρσή της...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Συγκλονισμένο το Ισραήλ από βίντεο με ομήρους της Χαμάς: «Είμαστε νεκροί που περπατούν, δεν νιώθουμε άνθρωποι πια»

    Όσο εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες των ΗΠΑ, του Κατάρ...