Ανοίγει η πλατφόρμα για το βοήθημα στην εστίαση

    Ημερομηνία:

    Πώς και πώς περιμένουν, και δικαιολογημένα, οι επιχειρηματίες εστίασης το έκτακτο βοήθημα της Πολιτείας για την επανεκκίνμηση των καταστημάτων τους, που ήδη έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα.

    Την Παρασκευή 14 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την εστίαση όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είπε ακόμα ότι οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Ιουλίου και τα τιμολόγια θα γίνονται δεκτά έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

    Στην πλατφόρμα αυτή οι επιχειρήσεις εστίασης θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για ένταξή τους στο πρόγραμμα επιδότησης για κεφάλαια που αφορούν στην αγορά πρώτων υλών για την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.

    Το συνολικό ποσό που θα διανεμηθεί ανέρχεται στα 330 εκατ. ευρώ και με αυτό αναμένεται να ενισχυθούν περίπου 34.000 επιχειρήσεις, σχεδόν το 50% του κλάδου.

    Το μέτρο αφορά όλες τις επιχειρήσεις εστίασης, ακόμα και αυτές που δραστηριοποιούνται με τη μέθοδο της δικαιόχρησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Η ανάγκη για σαφή και συγκρίσιμα στοιχεία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...

    Πάτρα: Επεσε ξύλο μεταξύ καταστηματαρχών στην Ρήγα Φεραίου! Μπουνιές και κλωτσιές για τα ηχεία στο Καρναβάλι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b5-%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%81/

    ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας: Το Πανεπιστήμιο μπορεί να γίνει το πρώτο στην Ελλάδα με δωρεάν premium AI για όλους

    Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Κατατέθηκε επίσημη πρόταση...