ΠΑΤΡΑ: Από την Δευτέρα προαστιακός… μέχρι Κ. Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το μέτωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ζήτημα της επέκτασης του Προαστιακού της Πάτρας.

    Το τρένο που αυτή τη στιγμή πηγαίνει έως τα Καμίνια θα φτάσει το φετινό καλοκαίρι στον τελικό προορισμό της επέκτασης του έργου του Προαστιακού που είναι η Κάτω Αχαΐα.

    Μάλιστα, εντός της εβδομάδας αναμένεται και σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επέκταση. Οι ίδιες πληροφορίες θα συνοδευτούν με αλλαγές της τιμολογιακής πολιτικής των εισιτηρίων, αλλά και με την έκδοση των μηνιαίων καρτών.

    Η ημερομηνία της έναρξης των δρομολογίων από τον Άγιο Ανδρέα έως την Κάτω Αχαΐα, λέγεται ότι θα είναι στις 17 Μαΐου, καθώς ήδη ο ΟΣΕ έχει προχωρήσει τις ετοιμασίες, πιέζοντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το τελευταίο διάστημα για να υποχωρήσει από τους δισταγμούς που είχε.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κύκλων του ΟΣΕ τα δρομολόγια από την Πάτρα στην Κάτω Αχαΐα θα είναι έξι την ημέρα, ανά δύο ώρες. Τα δρομολόγια για τα Καμίνια θα είναι ανά μία ώρα. Συνολικά τα δρομολόγια προς τα δυτικά της Πάτρας θα είναι 12 ημερησίως και 24 από και προς τα δυτικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: «Νέος με καθαρό εισόδημα 980 ευρώ από τον Ιανουάριο θα δει αύξηση 91 ευρώ»

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και...

    Πάτρα: Το “Κελάρι της Γιαγιάς” του Λυκείου Ελληνίδων (Φωτο)

    Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025, από τις 10πμ ως...

    Συνάντηση αντιπροσωπείας του σπιράλ με Γεωργία Ντάτσικα

    Συνεχής η ενημέρωση των στελεχών του σπιράλ από θεσμικούς...