ΠΑΤΡΑ: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 49χρονου πατέρα δύο παιδιών

Ημερομηνία:

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του 49χρονου Ανδρέα Χαρατσάρη που πήγε για ψάρεμα στην τεχνητή λίμνη Στράτου και εντοπίστηκε νεκρός μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ο άτυχος 49χρονος που είχε πάει με ψαροτούφεκο στην τεχνητή λίμνη Στράτου παρασύρθηκε και δεν κατάφερε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Ο 49χρονος έφυγε χθες το μεσημέρι από το σπίτι του να πάει για υποβρύχιο ψάρεμα στην τεχνητή λίμνη, στο ύψος της γέφυρας του Αχελώου ποταμού.

Θορυβημένη επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, η σύζυγός τους ενημέρωσε τις Αρχές. Οι έρευνες από Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν δυσάρεστη εξέλιξη καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε κανάλι του Αχελώου.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί στο νέο Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Με αφορούσε πάντα η οικογένειά μου, αν μου έχει κοστίσει στην καριέρα είναι επιλογή μου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να αποχωρήσω από την τηλεόραση μέσα στα επόμενα χρόνια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά...

Basketgate: Οι «διευκολύνσεις» των 50.000 ευρώ, οι συναλλαγές στο Promitheas Park και τα spa της Τσαρούχα

Η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το σκάνδαλο...

Η Luisa Fernanda με μαύρο μπικίνι στην πισίνα

Η Luisa Fernanda από την Κολομβία, μας δείχνει τις...